Go to account settings

Algemene voorwaarden

Door uw bestelling in te dienen bij deze webshop gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden en gaat u als klant een bindende overeenkomst aan.

 

1 Bestellingen

1.1 Wanneer de klant items via de webshop bestelt, wordt een ​​koopovereenkomst gesloten.

1.2 Wij doen ons uiterste best om onze webshop zo nauwkeurig mogelijk te actualiseren, toch is het magazijn van Frontstreet altijd onderhevig aan verandering. Daarom behouden wij ons het recht voor, indien het voorraadniveau onjuist is of in geval van onvoorziene omstandigheden, de bestelde product(en) niet te leveren.

1.3 Frontstreet behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de prijs van onze producten aan te passen.

1.4 In het geval dat wij niet kunnen leveren, wordt de klant gecontacteerd en wordt de kans gegeven om de bestelling te annuleren. Bij een geannuleerde bestelling wordt je geld binnen 14 dagen terugbetaald. Wanneer het product beschikbaar is voor een latere levering, wordt er een nieuwe leverdatum aangeboden. Indien dit niet wenselijk is, dan heb je ook de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

1.5 Frontstreet behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment bestellingen te annuleren.

1.6 Als er geen betaling wordt voldaan, annuleren wij de bestelling.


2 Betaling 

2.1 Wij bieden een breed scala aan betalingstypen via:

iDeal
Bancontact

2.2 Zodra uw bestelling bij onze webshop is ingediend en betaald ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de bestelling en de details van de bestelling.

2.3 Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen op: [email protected]. Wij zullen u binnen 24 uur antwoorden.

3 Verzenden & retourneren

3.1 Wij gebruiken PostNL (voor bestellingen binnen de Europese Unie) en PostNL of UPS (voor orders buiten de EU) als onze verzendpartner. Onze tarieven zijn te vinden op de Verzend- en retourpagina. Wanneer we uw bestelling verzenden, ontvangt u een trackingscode om uw bestelling te volgen.

3.2 Klanten met een factuuradres en verzendadres buiten de EU zijn niet verplicht BTW af te dragen. Nadat is bevestigd dat uw factuuradres en verzendadres buiten de EU ligt, wordt de BTW automatisch uitgesloten van uw bestelling in de check-out.

3.3 Wij betalen geen eventuele douanekosten of (import)belastingen op uw bestelling voor verzendingen buiten de Europese Unie (EU). Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren gaan of verkeerd worden afgeleverd door de verzendpartij (PostNL, UPS, DPD etc.) vanwege bijvoorbeeld een verkeerde adresinvoer. Wij zijn enkel een tussenpersoon tussen uw bestelling en de verzendpartij.

3.4 All sales are final and no refund or return will be issued.


4 Leveringsstatus

4.1 Zodra uw pakket (en) in het sorteercentrum van onze verzendpartner staat, ontvangt u een trackingscode om uw bestelling te volgen.

4.2 Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten als gevolg van de verkeerde adressen, of eventuele gebreken van onze verzendpartner. Onze klanten krijgen de mogelijkheid om zelf een verzendpartner en dienst van deze verzendpartner te selecteren. Indien er fouten optreden bij de levering dan is dit de verantwoordelijkheid van verzendpartner die de klant zelf heeft geselecteerd.

4.3 Wanneer u uw zending in ontvangst neemt, dient u eerst de inhoud te controleren voordat u een handtekening afgeeft bij de postbezorger. Zet enkel uw handtekening als de inhoud van uw geleverde pakket correct is. Frontstreet is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken veroorzaakt door de koeriersdienst.


5 Productkwaliteit en defecte producten

5.1 Bij Frontstreet schieten we met veel zorg alle foto's die op de webshop worden getoond. We doen ons uiterste best om het product in zijn ware vorm te tonen. Als het product dat je hebt ontvangen niet overeenkomt met de afbeeldingen of omschrijving in onze webshop dan kan je contact opnemen met onze klantenservice via e-mail. [email protected].


6 Retourbeleid en terugbetalingsbeleid

6.1 Alle verkopen en bijkomende prijzen van de producten zijn definitief, wij doen niet aan prijsvergelijking of prijsaanpassingen. Nadat je de goederen hebt ontvangen, heb je het recht om het pakket te openen en te controleren of alles er is. All sales are final and no refund or return will be issued.


7 Omruilingen

All sales are final and no refund or return will be issued.


8 kortingscodes

8.1 Kortingscodes zijn geldig voor een periode van drie maanden en kunnen worden gebruikt voor een volledige of gedeeltelijke betaling van uw bestelling via Frontstreet. Kortingscodes zijn niet persoonlijk en de periode van drie maanden begint vanaf het moment dat de kortingscode is verkregen. Deze kortingscodes zijn niet om te ruilen voor contant geld. Nadat de kortingscode is gebruikt om iets van de webshop te kopen, vervalt deze. Het resterende bedrag loopt ook uit, dus we raden u aan om het totale bedrag te gebruiken door een beetje meer te winkelen.


9 Gebruik van onze content

9.1 Alle inhoud op de website en webshop van Frontstreet inclusief logo's, foto's en video's behoren tot Frontstreet of partijen waar we mee werken.

9.2 Als u van onze inhoud op onze website wilt gebruiken, zoals afbeeldingen van de website, de blog of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. [email protected]


10 Bedrijfsgegevens

Frontstreet / 5 Frontstreet , Voorstraat 5,  3512 AH , Utrecht, Nederland.


11 Feedback & Vragen

Eventuele feedback / vragen over Frontstreet te ontvangen / te beantwoorden kan via [email protected] of per telefoon via +31 63 49 92 085.

Keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »